Welcome
Keep out
De 4 SSN coureurs die de circuits onveilig maken.

Seizoen 2011


De motoren zijn weer geprepareerd voor het nieuwe seizoen. De Guzzi 1100 sport heeft weer een nieuwe koppeling nadat deze verbrand was tijdens Ales vorig jaar. De 748 van Bremic is geupgrade naar een 996 nadat het big-end lager er vorige jaar tijdens de laatste circuitdag uitgelopen was. De kuip van Desmodinges is ook weer gerepareerd en gespoten na het akkefietje in de Ramshoek ook vorige jaar tijdens de laatste circuitdag.


De Clubraces zijn inmiddels al weer achter ons. En hoe kan het ook anders, de races zijn niet zonder regen verlopen. Iedereen heeft zijn pr’s weer scherper gesteld. Dit leverde 2 paraplu meisjes op, Sal mocht op pole position starten in de open D, en Guzzioot (na wat onderhandelen met de raceleiding) als 5de in de open C. Bremic en DesmoDinges stonden 39ste resp. 28ste in de open B. Sal is uiteindelijk als  10de geeindigd, waarbij het op eind begon te regenen. Guzzioot heeft een volledig natte race gereden en is ook als 10de geeindigd. Bremic is als 28ste geeindigd en DesmoDinges als 24ste.
Het team bestaat uit manager/coureur Guzzioot (André) , coureurs Bremic (Michel), Sal (Salvatore) en DesmoDinges (Oscar).